woman-3287956_960_720

Microneedling

Vill du boka en microneedling-behandling med Dermapen? På vår salong i Stockholm erbjuder vi microneedling, liksom andra vårdande och uppiggande ansiktsbehandlingar. Läs mer om microneedling i Stockholm här!

Microneedling skapar nytt kollagen

När vi blir äldre minskas produktionen av kollagen i vår hy. Kollagen bidrar till hudens elasticitet och vid ålderdom och minskad kollagenproduktion får man fina linjer och rynkor. Vid microneedling med Dermapen 4 får vi hyn att börja producera nytt kollagen. Det är det som gör att huden stramas åt och en föryngring av huden sker.

Hur fungerar microneedling?

På vår salong utför vi microneedling-behandlingen med Dermapen 4, som är Dermapens senaste microneedling-verktyg. Dermapen 4 är digital, mycket ergonomisk och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden i sekunden med 16 tunna engångsnålar. Behandlingen tar 30-60 minuter och är i princip smärtfri. Efter behandlingen kan du uppleva en lätt rodnad i huden som släpper efter ett par timmar. För dig som klient är behandlingen så pass enkel att du kan återgå till dina vardagsaktiviteter direkt efteråt.

Under behandlingen gör nålarna gör en så kallad kontrollerad skada i huden, vilket sätter igång hudens naturliga reaktion att börja producera nytt kollagen och även bilda nya kapillärer. Dessutom får huden ett tillskott i form av näringsfyllda behandlingspreparat som slussas djupt ned i huden. På så vis ger behandlingen en tudelad effekt, dels av kroppens naturliga reaktion att producera nytt kollagen samt av den extra näring huden får vid behandlingen. Resultatet blir en föryngrad hy. Med microneedling kan du:

  • Minimera fina linjer och rynkor
  • Strama åt huden och känna dig yngre i hyn
  • Bli av med stora porer, milier, pigmenteringar, oren hud och acne
  • Bli av med ärr, så som acneärr, kirurgiska ärr och ärr från brännskador
  • Minimera hudbristningar och alopecia

Vi skräddarsyr behandlingen efter din hud och dina önskemål

Vi rekommenderar en behandlingskur på 3-6 behandlingar, där behandlingen sker med 2-8 veckors mellanrum. Hur många gånger du bör göra microneedling beror på dock hudens tillstånd och vilken effekt du är ute efter. Om du vill återfukta huden och få ett fint glow kan vi rekommendera en ytligare microneedling-behandling som ofta kallas ”Red Carpet Treatment”. Vi skräddarsyr alltid upplägget efter dina önskemål och behov och du är välkommen att kontakta oss om du vill ha tips och råd.

Upptäck fler av våra behandlingar

Vår klassiska ansiktsbehandling passar alla hudtyper och fokuserar på att förebygga ålderstecken, ge lyster till huden och motverka pormaskar. Dessutom är ansiktsbehandlingen en stund för dig själv att bli ompysslad och slappna av. Förutom denna ansiktsbehandling erbjuder vi bland annat en ansiktsbehandling lyx, en hudanalys och kemiska peelingar.

Strama åt hyn och känn dig yngre med microneedling. Boka in din microneedling-behandling idag!