summer-4246927_960_720

Lash lift

Funderar du på att göra en lash lift i Stockholm? Vår populära Yumi lash lift är en skonsam keratinbehandling som ger resultat omgående. Dina fransar får ett ordentligt lyft samtidigt som keratinet stärker hårstråna. Läs mer om hur vår lash lift i Stockholm fungerar!

Lash lift vs ögonfransförlängning

Många undrar vad skillnaden på en lash lift och en ögonfransförlängning är. Vid en ögonfransförlängning tillsätts helt enkelt fler hårstrån till dina befintliga ögonfransar. De tillsatta stråna faller sedan naturligt av efter ungefär fyra veckor, vilket motsvarar en vanlig ögonfranscykel.

Om du väljer en lash lift istället för en ögonfransförlängning tillsätts inga fler hårstrån till dina ögonfransar, utan en lash lift fokuserar istället på att göra det bästa av det du redan har. Vår behandling tar bara runt 90 minuter och är skonsam. Vi rekommenderar en lash lift i Stockholm till dig som vill ha:

  • Snyggt böjda fransar som ger ett piggt intryck och öppnar upp ögonen
  • Mer tid på morgonen då du slipper sminka dig, men ser sminkad ut
  • En naturligt vacker look och starkare ögonfransar

Hur länge håller en behandling?

Vår lash lift behandling med keratin ger resultat direkt efter behandlingen och effekten bibehålls i cirka 7-12 veckor. Anledningen till det stora tidsspannet beror på ögonfransarnas usprungliga skick, hur lång din egna franscykel normalt är samt hur du tar hand om dina fransar efter behandlingen. Vi ger gärna tips och råd kring eftervård och rekommenderar att du använder Yumi Lashes Keratin Mascaran efter behandling för bästa resultat. Den köper du enkelt hos oss på plats efter din lash lift.

Fördelar med upprepade lash lifts

Yumi lash lift-behandlingen är skonsam och passar därför även dig som är känslig för starka ämnen som kan finnas i bland annat sminkborttagningsprodukter och franslim. Behandlingen innehåller nämligen inga starka kemikalier, snarare tvärtom. Vid behandlingen färgas dina fransar och lyfts och böjs uppåt. Samtidigt tillsätter vi keratin, vilket är ett fiberprotein som vi redan har i vårt hår naturligt. Keratinet är ett viktigt ämne för fransarna och gör att dina fransar stärks. Vid upprepade lash lifts kan du faktiskt både förlänga din egen franscykel samt väcka vilande hårsäckar – få fler ögonfransar helt naturligt!

Passa på att boka en Yumi Brow-behandling

Förutom ett Yumi-franslyft erbjuder vi också Yumi brow, en ögonbrynsbehandling för dig som vill ha fylligare och piggare bryn. Yumi brow fixerar hårstråna uppåt, färgar ögonbrynen och stärker håret med både keratin och vitaminer. En Yumi brow-behandling passar utmärkt för dig som upplever att dina ögonbryn är spretiga och vill ha en välkammad look. Behandlingens effekt sitter i omkring 3-4 veckor och precis som lash lift-behandlingen ger upprepade behandlingar ännu bättre effekt. På vår salong erbjuder vi även en kombinationsbehandling där du får både en Yumi lash lift och en Yumi brow-behandling samtidigt. Vi tipsar givetvis om eftervård för ögonbrynen också. Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på vilken behandling som passar dig!

Snyggt böjda fransar med naturligt vackert resultat. Boka din lash lift idag!